Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
07 Eylül 2010 - 09:05:07
6040 Mesaj 683 Konu 2223 Gerçek üyemiz bulunmaktadır.
Son üye: rapkolik-35
Yenişehir Forum - www.yenisehir.org  |  YENİŞEHİR  |  YENİŞEHİR'DE GENEL KONULAR  |  ezan-ı muhammed « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: ezan-ı muhammed  (Okunma Sayısı 805 defa)
macromen
Ziyaretçi
« : 25 Temmuz 2008 - 18:09:32 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

İyi günler ben şu ezan meselesini daha ziyade hocalarımızın ezanı okuma icraasından!!!!? bahsedeceğim.bazı imamlar dikkat etsede coğu imamlar ezanı makamına göre okumuyor.sabah mı_ aksam mı belli değil.özellikle hatuniye camiindeki yatsı ezanı SABA makamında okunuyor ..ya bu hocalara müftülükten hiçmi makam dersleri  verilmiyor.sabah ezanları etraf sessiz olduğundan daha bir netlik olur ve saba makamında güzel okunduğunda o ezan sesi alır götürür huşu içinde dinleriz ama nerdeee  hoca daha uyanamamış.neyse yanlış anlamayın hocalarım sadece biraz daha şu ezan-ı muhammediyeye okurken dikkatli (sizden uzun veya kısa okuyun demiyorum)makamına göre okursanız daha bir güzel olur teşekkür ederim.
Moderatöre Bildir   Logged
FuqitiWe
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2010 - 19:54:04 »

adam o ezanı okumasa da 1.5 milyarını kuruşu kuruşuna alıyor. Acaba hiç makamına göre okutup sınava tabi tuttular mı?

Böyle bir sistem işte.
serhat
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2010 - 23:33:37 »

Gerçektende burda ezan olayını ben anylayamıyorum.Başka bir ile ilçeye gitsek ezan olurken evden çıkıp yetişebiliyoruz. Burda 100 metre mesafeden ilk sünneti kaçırıyoruz.İnşallah birileri okur çözüm bulur....
muzo.
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2010 - 10:42:04 »

ne ezanmış be kardeşim.
yer gök cami dolu sen hala namazı kaçırıyorum dersen sana yuh derim.
sanki iranda cami var. git evinde kıl çık zor geliyosa.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: