Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
07 Eylül 2010 - 10:13:19
6040 Mesaj 683 Konu 2223 Gerçek üyemiz bulunmaktadır.
Son üye: rapkolik-35
Yenişehir Forum - www.yenisehir.org  |  YENİŞEHİR  |  YENİŞEHİR’DE SAĞLIK  |  BAŞHEKİMİN TAYİN EDİLMESİ « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: BAŞHEKİMİN TAYİN EDİLMESİ  (Okunma Sayısı 1224 defa)
LEVENT
Ziyaretçi
« : 06 Mayıs 2009 - 10:35:34 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

saygıdeğer Yenişehir'liler yeni duyduğum bir habere göre başhekim ilker bey şevket yılmaz a tayin edildi. mutlak bu işte çalışkan siyasilerimizin büyük emeği var bunun yanında hastanede ceza almış doktorların da bu işte parmağı olduğunu düşünüyorum arkadaşlar bir doktor başhekimin üstünde olmamalı üstelik bu başhekim çalışkan biriyken hastanemizi görev yaptığı süre zarfında getirdiği konum ortadayken bu yapılan tamamen utanılacak bir durumdur. lütfen bu duruma sahip çıkalım. yorumlarınızı ve etkili siyasilerin çalışmalarını bekliyorum. Gerçekten yenişehir için çalışıyorsak lütfen konuyla ilgilenelim gerekirse imza kampanyası başlatalım tabi bu sadece şahsi fikrim yorumlarınızı bekliyorum SAYGILAR......
Moderatöre Bildir   Logged
şenay11
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2009 - 11:11:11 »

ilker hocam yenişehir devlet hastanesine kazandırdığınız güzellikleri ömrümüz boyunca unutmayacağız.
mehmet1
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2009 - 19:21:12 »

en son haber dahiliyeci  kadın doğum kbb ve diğer başhekim yardımcılarıda gidiyormuş emeği gecenlerin eline sağlık
sallihh
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2009 - 06:34:52 »

son olaylarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
levent
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2009 - 13:13:22 »

son olayla alakalı olmayabilir o bahanesi olmuştur çocuk doktoruna verilen ceza ile alakalı bence kesinlikle kendi isteği ile değil çalışkan insanları nasılda çabuk harcıyoruz siyasileri bu yüzden sevmiyorum.
eren
Kıdemli Üye

« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2009 - 21:48:12 »

Anladığım kadarıyla burada yazı yazanların hepsi hastane çalışanı (son olay falan ) bilmediğimiz bir şey varsa öğrenmek isterim. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.   
levent
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2009 - 10:20:28 »

hastane personeli değilim ama yenişehirde olanları takip ediyorum elimden geldiği kadarıyla son olayda genç birinin .....lanması olayında hastane laburatuvarının kapısı kilitliymiş anahtar bulunamamış kapıyı kırarak içeri girmek zorunda kalmışlardı olay bu; yerel basınada yansımıştı. başhekimi savunmak için hastane personeli olmaya gerek yok son yıllarda hastenedeki değişimin sanırım herkez farkında ilker beyden öncede bir başhekimi vardı bu hastanenin ama hep yerinde saydı. farketmediyseniz onu bilemem 
eren
Kıdemli Üye

« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2009 - 21:33:37 »

Hastanedeki kapının kilitli kalma olayını biliyorumda çocuk doktorunun arasındaki olayı anlayamadım. Yalnız şunu belirtmek isterim tabi bu başhekim için geçerli değil yenilik olması taraftarıyım. Bazı doktorlar yıllardan beri buradalar
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2009 - 22:00:35 GoLDbeRg » Moderatöre Bildir   Logged
hasta yakını
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2009 - 11:16:46 »

duyduklarım dogru olamaz ilgililere sesleniyorum allah aşkına başhekimin bu hastaneden ayrlımasına izin vermeyin su hastanede para ile ilgisi olmayan tek doktor tekrar parası olanların ameliyat olacagı döneme geri dönmeyelim
ziyaretçi
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2009 - 22:28:58 »

başhekim kalsın adam iş yapıyor...
ama kalmaması gereken kişileri burdan atamayanlar ;kalması gereken başhekimi de elinde tutamazlar ki...
personel
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 26 Ocak 2010 - 20:00:25 »

sayın başhekimim yerin dolmuyor her gün seni daha çok  özlüyoruz ve değerini anlıyoruz bizi bunlara bıraktın
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: