Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Eylül 2010 - 21:44:41
6039 Mesaj 683 Konu 2223 Gerçek üyemiz bulunmaktadır.
Son üye: rapkolik-35
Yenişehir Forum - www.yenisehir.org  |  YENİŞEHİR  |  YENİŞEHİR’DE YEREL YÖNETİM  |  Toz toz tooooooozzzzzzzzzzz !!! « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Toz toz tooooooozzzzzzzzzzz !!!  (Okunma Sayısı 558 defa)
esnaf
Ziyaretçi
« : 18 Haziran 2009 - 14:37:00 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

Başkanı anlıyorum, alt yapı çalışmaları bitmeden elinden bişey gelmiyor. Ama bizi de anlamak lazım. Esnafız ve tozdan çok muzdaribiz. Yok mu bunun bir yolu acaba, tozu engelemek bu kadar zor mu Huh?
Moderatöre Bildir   Logged
gasteci
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2009 - 15:25:37 »

MERAK ETME CANIM BASINDA O SİZİN BEĞENMEDİĞİNİZ KÖYLÜLERDE EN İNCE AYRINTISINA KADAR İNCELİYOR. MERAK ETME ************************ *

Edit: Goldberg
Sebep:  Âdâb-ı muaşeret
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2009 - 16:31:00 GoLDbeRg » Moderatöre Bildir   Logged
ESNAF
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2009 - 16:07:36 »

Ne alaka beğenmediğimiz köylüler ? Bende köylüyüm. ben ne demişim sen ne demişsin ?
SELİN
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2010 - 13:03:23 »

toz u kesmeye niyetleri yok zaten anladık ta yolu sulayana da hırlıyo belediye personeli sanki kraliyet dönemi bu iktidara kadar esnafın böle bişi gördünü sanmıyorum ama kızmaya gerek ytok insanlar hakettikleri gibi yönetilirler kardeş kardeşe sahip çıkmadığı  bi ilçedeyiz malesef herkez vbirbirinin kuyusunu kazıyo dışardan gelen yabancılarda pastayı alıp gidiyo bu yenişehir böle gelmiş böle giderrr
mustafaaa
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2010 - 14:43:35 »

sonu yok bu işin. onu-bunu yaptık diyerek yalan savuracaklarına en basitinden sokak ve cadde yollarını dahi yapamayacakkadar beceriksizler.
anca belediyeyi süsle kafana göre.
adım atacak yol yok. yazık.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: