Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Eylül 2010 - 21:21:28
6039 Mesaj 683 Konu 2223 Gerçek üyemiz bulunmaktadır.
Son üye: rapkolik-35
Yenişehir Forum - www.yenisehir.org  |  YENİŞEHİR  |  YENİŞEHİR'DE ÇEVRE  |  yenişehire yapılacak çimento fabrikası « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3]
Gönderen Konu: yenişehire yapılacak çimento fabrikası  (Okunma Sayısı 9322 defa)
namık
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 29 Haziran 2008 - 12:13:15 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı

sanırmı problam kurulacak fabrikanın yeni ve 2009 model olması böyle bir üretim tesisini yani tüm çed ve çevre yasalarnın avrupa standartlarında oluştuğu bir yapıyı devreye almak ve çimentonun kurallara uyarak ve çevreye saygılı bir ortada üretilmesi mümkünmü bunu görmek ve göstermek istemeyenler son çırpınışları ile saldırıyorlar. öyle ya o zaman a sınıfı eneröinin elektirik tüketimindeki kaçağı vğe izrafı gözlere sokması gibi 2009 teknolojisi ile üretim yapacak tüm revize kuralları uygulayarak çağdaş standartlar ve moderni tesisler eskiyi insanalrın gözüne satıracak tıpkı yeni model ve teknolojik bir ürünün eskiyi gözden düşürmesi gibi 10 yıl 20 yıl 30 yıl önce devlet eliyle yapılmış tüm çevre ve teknoloji kurallarını yok sayan hatta artık alenen izinli olarak zehir yakan fabrikalar bir anda sorgulanacak komşunuzunu kapısında son teknoloji ve son model ir ürün sizdeki neyi nasıl yakıyor neyi nasıl tüketiyor ve nasıl bu berbat durumda çalışıyor sorgulanacak beyler kendinize gelin oyun eski bir oyun eskinin değişime direnmesi direndikçe batması ve çevresini batırması

Moderatöre Bildir   Logged
a_erdem
Üye
**

« Yanıtla #41 : 17 Ekim 2008 - 21:54:50 »

emeği geçen herkese tşk ler sonunda oldu ben şimdi karşı çıkanlar ne yapacaklar acaba merakediyorum iran kınası yaksınlar bir taraflarına yenişehir halkına müjde akros çimento 2009 baharında kazmayı vuruyor kıskananlar çatlasınlar ayrıca yapımına destek verenlerede tşk ederim akros çimento yönetiminide kutluyorum
a_erdem
Üye
**

« Yanıtla #42 : 17 Ekim 2008 - 22:05:51 »

burcun köyü  ve civar köylere  vede yenişehir halkına  müjde akros çimento ilgenel meclisinden geçti 2009 baharında da kazmayı vuruyorlar herkesin haberi olsun acaba bu karşı çıkanlar kına yakarlar birtaraflarına iran kınası güzel çünkü olmasın diye çok çaba sarfettiler ama bizim dediğimiz oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
TİMLO
Üye
**

« Yanıtla #43 : 17 Ekim 2008 - 22:32:27 »

EY KARDEŞİM RABBİMDEN DİLEĞİM ÇOK ŞÜKRAN DUYDUĞUN O KİŞİ VE ESERLERİNİN UHDESİNDE SEN VE SENİN ZİHNİYETİNDE OLANLARIN AKIBETİNİ TEZ ELDEN SAĞLAMALARI. GÜNAHSIZ YENİŞEHİR HALKIMINDA KORUYUCUSU OLMASIDIR.... AMİN
a_erdem
Üye
**

« Yanıtla #44 : 17 Ekim 2008 - 22:39:44 »

akros çimento tabelası

fatma
Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 25 Kasım 2008 - 14:25:31 »

ben türkiyenin  yerleşim alanını çok merak ediyorum. vede  yeme içme  giyinme  yerleşim özllikleri nasıldır
Çevreci
Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 20 Aralık 2008 - 20:16:58 »

Arkadaşlar ben burada ismimi vermek istemiyorum..
bu fabrikanın ÇED sürecindeki komisyon üyelerinden biriyim.
18.12.2008 tarihinde ankarada yapılan toplantıda fabrika için pek olumsuz bişey çıkmadı fabrika yenişehirlilere hayırlı olsun.Öncelikle fabrikanın teknik özelliklerini bilmeyenler lütfen yazmasınlar buraya bu fabrika çok iyi tekniklerle yapılıyor. İtiraz edenler genelde o bölgede yaşamayanlar o nedenle pek ciddi karşıtlıklarıda olmuyor..  Bu fabrikanın ülkemize ve yenişehirimize hayırlı olmasını diliyorum...
NETFAN
Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 26 Haziran 2010 - 13:48:30 »

Firmamız:   NETFAN   HAVALANDIRMA FLİTRELEME  CEVRE TEKNOLOJİLERİ İML.PROJ.TAAH.TİC.  
  TÜM  FABRİKALARIN    KATI ATIK(0-18       10-18    ve diğerleri )kömür,ve türleri ile (MDF tozları) baca gazları
       *partüküllerin tutulması                                                    * yan tarafta saydığımız tüm cevresel atıkların flitre edilmesi geliş-
       * kükürtdioksit                                                                  tirmiş olduğumuz  kuru tip kartuşlu gaz izalatör flitrelerle  %87-        * azotoksit                                                                       %90 verime  çalışması.  GYTE  cevre miühehdislik bölüm başka-
       *karbomonoksit                                                                 nı sn: prof.dr.MEHMET KARPUZCU    ve  YTÜ  çevre mühen-
                                                                                                 dislik bölüm başkanı.  sn: prof.dr.FERRUH ERTÜRK  bey .
                                                                                                 ekiplerince   emisyon ölçümleri ve labaratuvar çalışmaları yapa
       * aminyum( diementiletilamin)                                           rak bilimsel raporlarını yazarak  tastik ve tescil etmişlerdir.
                                                                                                 roporlarımız   www.net-fan.net  adresinde  görülebilir.
      *  asbet
      *  asit buharları
      * parafin buharları
      *argon-  lazer  metal   kesiniden cıkan gazlar
      *  boryağ buharları
cevreci
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 27 Temmuz 2010 - 14:40:34 »

ne bu şimdi? profesör falan?  ölçtündemi yazdın oraya acaba. çevre felaketi sadece
Sayfa: 1 2 [3]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: